Нова версія iPhone від корпорації Apple буде більшого розміру в порівнянні з попередніми моделями гаджета: діагональ смартфона збільшиться до 4 дюймів з 3,5 дюйма. Перші неофіційні фотографії корпусу нового iPhone у білому і чорному кольорах опублікував блог 9to5Mac, що спеціалізується на аналізі характеристик продуктів Apple.

Роз’єм для навушників буде розташований в нижній частині смартфона. Задня панель виготовлена ​​з металу. Видання не уточнює, з якого саме металу буде виготовлена задня панель, по знімку зрозуміти цього неможливо.

Нововведення значно підвищить міцність смартфона: раніше користувачі скаржилися на крихкість пластикової задньої панелі.

Швидше за все, iPhone 5 буде мати більш тонкий корпус з незвичайним для смартфонів дизайном, так як Apple почне використовувати більш тонкі дисплеї нового покоління. Також, за неофіційною інформацією, iPhone будуть мати 4-ядерний процесор А6 і оновлену версію голосового помічника Siri, зможе підтримувати технологію Near Field Communication, яка дозволяє здійснювати обмін даними з допомогою бездротових з’єднань, якщо два пристрої знаходяться в безпосередній близькості один до одного.

Виступаючи на конференції “D10 All Things Digital”, генеральний директор Apple Тім Кук повідомив, що компанія готує до виходу нові продукти і "готує абсолютно неймовірні речі".