На пікет Івано-Франківської ОДА прийшло близько 500 мітингувальників. Голова Івано-Франківської ОДА Василь Чуднов таки вийшов до мешканців, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

Очільник краю сказав, що засуджує дії влади і все те, що відбувається на Грушевського у Києві. Відтак мешканці закликали Василя Чуднова покинути партію. “Я з народом. Слава Україні!”, - відповів Чуднов. Втім, написати заяву про звільнення він відмовився.

Читайте також: Львів'яни збираються захопити ще й митницю, податкову і міліцію

Близько 500 активістів зібралися і під стінами Житомирської ОДА, повідомляє Житомир.online. Вони вимагали, щоб депутати ОДА захистили народ від диктатури влади. Акція відбулася на майдані Корольова. Акція розпочалася з хвилини мовчання за загиблими людьми на Грушевського.

Сьогодні депутати Житомирської обласної ради зібралися, щоб прийняти бюджет. Житомиряни намагалися пройти до сесійної зали, щоб висловити свою позицію на обланій сесії Житомирської обласної ради. Почалася сутичка з правоохоронцями, які блокували вхід до ОДА.


Згодом було обрано 2 представники від учасників акції. Проте, висловити їм свою позицію на сесії депутати не дали, але запевнили, що винесуть своє рішення з приводу підтримку народу.

Фото: Фіртка.if.ua, "Бліц-Інфо", Житомир.online

Нагадаємо, у Львові та Рівному сьогодні захопили ОДА, в Хмельницькому мітингувальники барикадують будівлю ОДА