Мітинг в Одесі, солідарний з київським Євромайданом, відбувався біля Дюка. Згідно з інформацією видання "Думская.net", у ньому взяло участь близько двох тисяч людей.

Водночас приблизно тисяча прихильників влади зібралась біля будівлі Одеської ОДА - захищати адміністрацію від ймовірного штурму.

Від Дюка прихильники опозиції колоною вирушили до будівлі обласної адміністрації на проспекті Шевченка. Люди скандували "Слава Україні - Героям слава!", "Зека геть". Серед протестувальників - футбольні фанати одеського "Чорноморця", "озброєні" палками та курячими яйцями.

Дивіться також: ОДА штурмують і в Запоріжжі

Уже біля ОДА між двома мітингами кордоном стала міліція. На площі зібралось приблизно дві тисячі осіб, тому що дехто з учасників ходи покинув її дорогою.

Тут лунала музика, дехто з учасників протистоянь танцює.

Побачивши велику кількість захисників облдержадміністрації, прихильники опозиції розвернулись і організовано відступили. Вони повертаються назад до Дюка з вигуками "Банду геть!".

До слова, у Сумах мітингувальники штурмують будівлю обласної ради. Близько 4 тисяч протестувальників зайняли перший поверх будівлі.