В Одесі міліція вчергове допустила зіткнення. Я не знаю, чим сьогоднішній день відрізнявся від того дня, коли так само в Харкові після ходи фанатів "Металіста" і "Дніпра" були серйозні силові конфлікти. В Харкові вдалось обійтись без жертв, в Одесі, на жаль, чотири людини загинули. Я не ділив би їх на проукраїнських та проросійських. Це молоді люди, які б мали жити і ростити людей, але сьогодні їхнє життя пішло в інкуди. Це повинна була попердити і зупинити міліція. Це завдання тих людей, які зобов'язані стежити за порядком, – сказав Михайло Добкін в ефірі програми "Шустер LIVE".

На його думку, сьогодні події у Слов'янську, інших містах Донецької і Луганської області відбувається через відсутність довіри до влади.

Вже не треба говорити про те, визнають цю владу чи не визнають, це питання відійшло на другий план. Люди просто не вірять, що влада може навести порядок і елементарно їх захистити. Це страшно, – додав Добкін.

"Владу ніколи не люблять. Не любили попередніх президентів, не будуть любити наступних... Що сьогодні відчувають люди, які відсилають рідних у військові батальйони. З ким ці батальйони мають воювати?...", – цікавиться колишній голова Харківської ОДА.

Нагадаємо, в Одесі кількість жертв протистоянь в районі Грецької площі збільшилась до трьох. Ще щонайменше 15 осіб доставили до лікарні з травмами.