Відповідні документи депутат опублікував на своїй сторінці у Facebook.

“План підтверджує давно відому істину — в опозиційні партії та громадські організації впроваджені співробітники СБУ-нелегали. Крім того, агентура вербувалася з числа самих активістів “Батьківшина”, “УДАРу”, “Свободи” та громадських організацій. Тепер ці структури самі можуть вирахувати своїх “героїв”, або ж дізнатися про них у нового голови СБУ В.Наливайченка, що й буде прикладом люстрації, про яку сьогодні так багато говорять”, - зауважив Москаль.

Депутат опублікував списки агентів із прізвищами та іншими даними. “Маю моральне право зробити це з тієї причини, що подібна діяльність спецслужби є незаконною й неконституційною. СБУ має право на агентуру для контррозвідки, а не для боротьби з опозицією та інакомисленням”, - йдеться в заяві Москаля.

Читайте також: Мітингувальників розстрілював спецпідрозділ із Криму, — Москаль

Окрім того, депутат опублікував план із нейтралізації Євромайдану з роз’ясненнями. Серед заходів, які мали здійснити агенти – поширення неправдивої негативної інформації про опозицію, провокування фізичних сутичок, імітування пожежі, надсилання СМС-повідомлень погрозливого змісту, відключення світла, крадіжки та інше.

Москаль відмітив, що деякі “авторитети” з СБУ стверджують, що він публікує чернетки, оскільки на документах немає підписів, засекречень та інших даних. “Пояснюю, що свідомо забираю все, що може вказати на джерела отримання інформації. Тому що ці джерела, як мені бачиться, будуть потрібні й далі”, - зазначив депутат.

Читайте також: Діяльність усіх “тітушок” координував екс-голова СБУ Калінін, — Москаль

Нижче публікуємо документи Плану агентурно-оперативних заходів із нейтралізації Майдану, оприлюднені головою ТСК з питань розслідування протиправних діянь правоохоронних органів та окремих посадових осіб під час протестів Геннадієм Москалем.

Примітки:
К.Н.В. — кандидат на вербування в якості агента
Д.І. — джерело інформації

Нагадаємо, раніше народний депутат, голова тимчасової комісії ВР із розслідування протиправних діянь органів МВС оприлюднив документи, в яких містився детальний план розгону Майдану.