Про це пише ИТАР-ТАСС із посиланням на повідомлення прес-служби Міноборони РФ.

З'єднання і військові частини Південного військового округу, що завершили заходи планового бойового навчання на полігонах і міжвидових навчальних центрах в Ростовській області та склали підсумкову перевірку за літній період навчання, приступили до повернення в пункти постійної дислокації,
- йдеться в повідомленні.

"В даний час підрозділи здійснюють марші комбінованим способом, своїм ходом і залізничним транспортом, в пункти постійної дислокації", - додали у прес-службі.

Читайте також: Путін дав сигнал, що Росія не хоче війни, — Держдума

Зимовий період навчання розпочнеться у Збройних силах РФ 1 грудня.

Нагадаємо, вчора Президент Росії Володимир Путін після оперативної наради з постійними членами Ради безпеки Росії провів з главою Міноборони РФ Сергієм Шойгу окрему робочу зустріч. Він доручив вивести 17,6 тис військових з території Ростовської області, що межує з Україною, і приступити до їхнього повернення на місця постійної дислокації.

Як відомо, зустріч президентів України та Росії відбудеться під час форуму Європа-Азія, який пройде в Мілані 16-17 жовтня.

Президент України Петро Порошенко прогнозує складні переговори з президентом РФ Володимиром Путіним в Мілані, але залишається оптимістом. Він сподівається на значний прогрес у газовому питанні в результаті переговорів з Путіним.