Про це повідомила телекомпанія НТВ з посиланням на дані спецслужб.

Телекомпанія продемонструвала відеокадри затриманих громадян України. За даними спецслужб, теракти готувалися в період з 14 по 16 березня в семи регіонах - Ростовській, Волгоградській, Тверській, Орловській, Бєлгородській областях, в Республіках Калмикія і Татарстан.

Читайте також: У Росії хочуть жорсткіше карати за організацію масових заворушень

Всі затримані, 25 осіб, серед яких троє активістів "Правого сектора", як повідомляє НТВ, вже підтвердили отримання інструкцій від представників Служби безпеки України. Серед їхніх завдань було фотографування місць дислокації і пересування військової техніки, збройних сил Росії в прикордонних регіонах, а також встановлення контактів з російськими радикальними структурами. Зараз щодо затриманих проводиться дізнання і попереднє слідство.

Зауважимо, за інформацією глави СБУ Валентина Наливайченка, для масових вбивств учасників протесту в Україні з Росії ​​за допомогою авіації доставили велику партію вибухівки і зброї.

Водночас, за словами уповноваженого МЗС Росії з питань прав людини, демократії та верховенства права Костянтина Долгова, у Києві під час масових протистоянь відбулись цинічні вбивства і Росія пильно стежитиме за їхнім розслідуванням.