Всього в Україні створено більше 33 тисяч дільниць для голосування, повідомляє прес-служба МВС.

За інформацією відомства, для охорони громадського порядку та забезпечення належного рівня безпеки під час проведення виборів президента України залучено понад 82 тисяч співробітників правоохоронних органів і більше 17,5 тисяч членів громадських формувань.

Станом на 9 годину ранку 25 травня в міліцію надійшли повідомлення про дві події, пов'язаних з проведенням виборчого процесу.

Зокрема, 25 травня вночі в селі Артемівка Амвросіївського району Донецької області невідомі вибили вхідні двері в приміщення сільської ради, в якому знаходиться кабінет виборчої дільниці № 16 по виборчому округу № 6 , розлили на підлозі невідому речовину і підпалили її. В приміщенні сільської ради виникла пожежа. Бюлетені на ділянці відсутні. Постраждалих немає.

Також вночі 25 травня в с. Таборівка Вознесенського району Миколаївської області невідомі розповсюдили на зупинці громадського транспорту і на адміністративній будівлі виборчої дільниці № 480 211 листівки із закликами до громадян не брати участі у виборах. За фактами цих подій проводиться перевірка.