"У списку 100 найкращих готелів 2012 року опинились по 10 готелів провідних українських готельних операторів Premier International і Reikartz Hotels&Resorts", — йдеться у прес-релізі.

За даними організаторів заходу, у нагородженні взяли участь представники 80 готельних операторів з 23 регіонів України, а сам список 100 найкращих готелів, який з 2011 року формує Рада з питань туризму і курортів, "оновився практично на чверть", що свідчить про хорошу динаміку розвитку готельної індустрії в Україну в 2012 році.

"Одним з відкриттів року став історичний комплекс "Замок Радомишль" в Житомирській області, який відзначений як найбільш вдала спроба відродження історико-культурного пам’ятника", — вказується в прес-релізі.

Згідно зі списком в 2012 році в Києві найкращими визнали 15 готелів. Зокрема, Intercontinental Kiev, Hyatt Regency Kiev, Opera Hotel, "Прем’єр Палас Готель", Radisson Blu Kiev, "Русь Аккорд Готель", готель "Київ", "Президент Готель", "Національний" та інші.

У Криму в список "найкращих" увійшли 12 готелів. Зокрема, Palmira Palace, Radisson Alushta, Respect Hall Resort&Spa, готелі "Брістоль", "Вілла Олена", "Кримський Бриз", "Ореанда Прем’єр Готель", "Ялта- Інтурист" та інші.

У Харкові найкращими визнали чотири готелі — "Харків Палас Готель", "Баден-Баден", "Reikartz Харків", Superior Golf&Spa Resort.

Донецький регіон представили шість готелів. Зокрема, "Roche Royal Святогірськ", Donbass Palace, "Прага", "Шахтар Плаза".

У Львівському регіоні в перелік "100 найкращих готелів України" в 2012 році увійшли одразу 13 готелів. Серед них — Citadel Inn, Leopolis, "Reikartz Дворжец" і "Медіваль Львів", Rixos Prykarpattya, Mirotel та інші.