У коментарі виданню "ГОРДОН" Мочанов заявив, що він не побачив за рік жодної виконаної обіцянки Порошенка. Волонтер вважає, що саме через відсутність успіхів голови держави їх важко помітити.

Втім, одне досягнення все ж є — це залишилася поки ще свобода слова і те, що я можу спілкуватися з журналістами. Але і в цьому напрямку були певні наміри в плані відкату назад,
— сказав він.

"А в іншому... Хтось обіцяв закінчити війну протягом годин або днів! Але вона триває. Всі кричали на Януковича, що він привів сина до парламенту. І що ми бачимо зараз — син Петра Порошенка в парламенті. Згадаймо стару історію протистояння президента Ющенка і прем'єра Тимошенко. Що ми бачимо зараз — фактично таке ж протистояння президента Порошенко і прем'єра Яценюка", — зауважив Мочанов.

Активіст не лише перелічив невиконані передвиборчі обіцянки Порошенка, а й навів приклади зловживань влади, які відомі українців з часів Януковича.

Де обіцяні 1000 грн в день для бійців АТО? Де боротьба з корупцією? Мені особисто Порошенко говорив, що готовий посадити навіть свого брата, правда, не сказав, що його брат загинув у 1997 році. Кричать, що за Януковича "кнопкодавили", а зараз подивіться, наприклад, на Тетяну Чорновол. "Кнопкодавство" це жахливо, і не можна забувати, що нинішнього генпрокурора призначили на посаду за допомогою такого методу. Перелік питань до президента можна продовжувати нескінченно,
— скаржиться Мочанов.

Він назвав сьогоднішню владу колективним Януковичем і порівняв її з триголовим драконом.

"Я часто буваю на передовій в зоні АТО і поки не зустрів жодного бійця, який задоволений політикою Порошенко. При владі зараз перебуває колективний Янукович у вигляді триголового дракона. І всі ці голови живуть самі по собі. Порошенко — одна голова, Яценюк — інша, а Тимошенко намагається стати третьою, але поки не виходить", — підсумував волонтер.

Читайте також: Перший рік Порошенка: позитив і негатив