Кілька днів підготовки, захоплені коментарі, технічні проблеми через велику кількість он-лайн глядачів, вітання кількома мовами і нові пісні колективу в прямому ефірі усім шанувальникам від Америки до Австралії.

"Welcome everybody! Нас багато дуже людей дивиться в усьому світі, тому навіть не знаю, якою мовою до всіх звертатися. Дякую усім гостям в студії, дякую великій кількості гостей, які нас зараз бачать в інтернеті. Для нас це велика радість і честь, що це почалося, що ми могли це зробити. Ясно, що 100 тисяч чоловік, які не зможуть потрапити в інтернеті скажуть, що все було зроблено неправильно, але перший крок ми з вами зараз зробимо і дякую за підтримку", - сказав музикант, засновник проекту "Брюссель" Святослав Вакарчук.

Музиканти кажуть, обрали інтернет, аби одночасно новий матеріал мали змогу оцінити якомога більше людей. Судячи з коментарів, робота в багатьох офісах на час концерту призупинилась.

"Люди, як правило, на роботі і їм нудно. То є. На роботі у них немає можливості дивитись телевізор, тому що шеф ходить поруч. Але всі вони сидять перед комп'ютером. А в комп'ютері можна подивитися Youtube. Якщо шеф зайде, відразу можна Word, Excel, ніби б працюєш. Шеф пішов і далі дивишся концерт", - жартує музикант, саунд-продюсер проекту Мілош Єліч.

За словами музикантів, творча робота над самим "Брюсселем" йшла легко і невимушено, без жодних мук творчості. Кожен з учасників проекту робив улюблену роботу і мав місце для власної творчості. Зізнаються, навіть не мали багато спільних репетицій, а перед on-line концертом вперше зібралися разом з моменту запису на студії у столиці Бельгії.

"Зазвичай, багато репетицій відбувається, якщо люди шукають якесь неймовірно нове звучання, або використовують прилади, якими вони до цього не користувалися. А якщо люди зібралися, один грає на піаніно, другий на бас-гітарі, третій на барабанах, а четвертий співає власні пісні, що тут складного? Треба збиратися просто і грати, взагалі-то в рок-н-ролі зазвичай так і відбувається", - каже музикант Дмитро Шуров.

"Я от з флейтою, як у пісні "airplane", вийшло так. Ми думали, як її зробити, я бавився і показав, як на флейті можу робити. Ось їм сподобалося, нотки підшукали, і все!" – каже музикант Сергій Бабкін

Одразу після завершення концерту, дебютний альбом колективу з’явився у вільному доступі для скачування. Гастрольний тур на підтримку платівки музиканти розпочнуть вже навесні 2012 року. Обіцяють не забувати і про вже випробувану практику он-лайн концертів.