Прес-служба одеської міліції повідомила, що вночі до них надійшла інформація про те, що в автомобілі, припаркованому на Валіховському провулку, лежить закривавлене тіло чоловіка, пише Думская.net.

Слідчо-оперативна група виявила на місці тіло з вогнепальним пораненням голови — загиблим виявився 36-річний житель Роздільнянського району.

"У ході проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено місце перебування підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину. Працівники карного розшуку Портофранківського відділу міліції затримали його за місцем проживання. Своєї провини він не заперечував", — заявили у відомстві.

Згодом міліціонери з'ясували, що раніше чоловіки були партнерами по бізнесу.

Причиною конфлікту стали гроші (триста тисяч гривень), які затриманий дав у борг напарнику — для розвитку бізнесу, але ні грошей, ні товару з часом так і не побачив.

Зустріч у день вбивства відбулась у машині боржника. Під час розмови у власника машини випав з кишені сигнальний пістолет, який спричинив конфлікт між чоловіками і боротьбу за зброю. Це закінчилось пострілом.

Злочин розслідують за статею про умисне вбивство.

Нагадаємо, у Львові 20 січня увечері невідомі викинули з автомобіля прямо на вулицю тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями. Як виявилося, вбитий був місцевим бізнесменом, у якого збиралися “віджати” підприємство.