"Усім вчителям Києва дали завдання подзвонити на 15-51 і залишити скаргу про заворушення на Майдані. Причому по кожному вчителю пробили інформацію про прописаних в їх квартирі і зобов'язали, щоб всі повнолітні, прописані за кожною адресою, залишили скаргу у call-центрі з цього приводу", - написав Наумович у Facebook.

Активіст припустив, що інші бюджетними теж отримали дзвінки від своїх директорів з "проханням" про заяву в 15-51. Велика кількість скарг, на його думку, може бути виправданням у разі чергової зачистки Майдану.

"Думаю, що після свят Азаров дасть вказівку Захарченку розібратися, що там за безлади і барикади такі. Мовляв, "ми не дозволимо ображати киян!" Ну і зачистка одразу. Потім папером про кількість скарг будуть розмахувати перед носом всіх послів іноземних держав, які попросять роз'яснити ситуацію з черговим побоїщем в центрі Києва”, - додав Наумович.

Зауважимо, виконувач обов'язків голови КМДА Анатолій Голубченко закликав киян телефонувати у call-центр міської ради і активніше висловлювати свою позицію щодо масових акцій на Майдані Незалежності в Києві.