"Уже 8 місяців мене тероризують. Я не винна, що я все життя прожила на Печерську, і комусь сподобалась зараз дуже моя земля. Якщо Апеляційний суд залишить в силі рішення судді Вовка, то я прийду до Верховної Ради, обіллюсь бензином і підпалюсь", – сказала вчителька.

Поміж того, вона спростувала, що правоохоронних органів надали їй охорону. А коли рейдери захоплювали її землю, то заявляли, що вчительці не під силу "воювати з нардепом Грицаком із Партії регіонів". За її словами, вона хотіла зустрітися з Грицаком. Вона не виключає, що його могли обмовити, й він немає жодного стосунку до конфлікту навколо її землі.

Водночас, нардеп Володимир Ар’єв наголосив, що ряд депутатів готові звернутися з поданням до Вищої ради юстиції, до Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо притягнення судді Печерського суду Сергія Вовка до дисциплінарної відповідальності за ухвалення незаконного рішення про виселення вчительки з її будинку.

Нагадаємо, мешканка престижного району міста Києва вчителька Ніна Москаленко вже рік потерпає від невідомих нападників. На її старенький будинок у приватному секторі на печерських пагорбах біля Ботанічного саду, в якому жили ще її батьки, зазіхають рейдери.

Жінці належить 2/3 будинку, власник ще 1/3 невідомий. Однак із квітня від цього власника на адресу Москаленко почали надходити вимоги продати йому її частину будинку. Вчителька не погодилася. Тоді їй стали погрожувати невідомі. Водночас, у міліції розводять руками.