"Згідно з цим рішенням суду першої інстанції вчительку разом із неповнолітнім сином та старенькою матір'ю викидають просто на вулицю. Засідання тривало всього 15 хвилин. За словами Москаленко, рішення було вже готовим, а судді Андрієнко Антоніні Миколаївні залишилося лише його зачитати. Апеляція задоволена не була. Рішення судді Вовка залишено в силі", - повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

Окрім цього, о 14 годині допитали свідків з боку захисту на судовому засіданні у кримінальній справі, де Москаленко обвинувачують у побитті рейдера.

"Суддя Кицюк не прийняв жодного клопотання адвоката Москаленко Олександра Свиридовського і, як завжди, закривав очі на кричущі нестикування в "доказовій базі", ґрунтованій на показах свідків-рейдерів", - додали у партії.

22 лютого у Печерському райсуді Києва продовжать допитувати свідків.

Раніше вчителька заявляла, що має намір вчинити акт самоспалення, якщо апеляційний суд залишить в силі рішення Печерського райсуду столиці про виселення її з власного будинку у центрі міста.

Нагадаємо, мешканка престижного району міста Києва вчителька Ніна Москаленко вже рік потерпає від невідомих нападників. На її старенький будинок у приватному секторі на печерських пагорбах біля Ботанічного саду, в якому жили ще її батьки, зазіхають рейдери.

Жінці належить 2/3 будинку, власник ще 1/3 невідомий. Однак із квітня від цього власника на адресу Москаленко почали надходити вимоги продати йому її частину будинку. Вчителька не погодилася. Тоді їй стали погрожувати невідомі. Водночас, у міліції розводять руками.