У пошуках натхнення Донателла Версаче схоже звернулася до Олімпу, імпровізація якого відображається навіть у конструкції подіуму. Богині спускалися до люду золотистими сходами у драматичних і водночас надзвичайно вишуканих образах на грецький мотив. Тоді ж як музичний супровід забезпечила арія з опери "Тоска", у виконанні грецької легенди Марії Каллас.

В основі кольорової гами сіро-бежеві відтінки. Більшість суконь пошиті у фасоні "Русалка". Лаконічні силуети підкреслив витончений декор: мереживо, вишивка та кристали Swarowski. Чималу увагу модельєрка присвятила також взуттю. Підбори на платформі класичної форми із загостреним носиком з блискучою облямівкою прикрасили гіпюрові гетри, а босоніжки на високій шпильці доповнили золотисті шати.

Донателла Версаче не боїться сміливих відтінків. Відтак експериментує з сонячними кольорами цитрусових - лимонною, лаймовою і спілою помаранчевою палітрою. Рокове звучання класики проявилося у ніжній байкерській шкірянці із тисненим орнаментом у компанії сексуальних міні-шортів також із золотистими металевими вставками.