Чоловіка, за даними міліції Києва, доставили у клінічну міську лікарню № 17 у важкому стані: у нього пошкодження очей і травма кисті (ймовірно її відірвало вибухом), він без свідомості, повідомили у прес-службі МВС.

Наразі встановлюють вік і місце проживання чоловіка.

Лікар зазначає, що поранений перебував у Будинку профспілок на 5-му поверсі, він відкрив якусь коробку, після чого стався вибух.

Біля Будинку профспілок наразі перебуває слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління міліції. Щоправда, додають у МВС, активісти не допускають міліцію до місця інциденту.

Інша група співробітників Шевченківського райуправління відправилася до лікарні, аби поспілкуватися з потерпілим, коли він отямиться.

Матеріали внесені до Єдиного обліку Шевченківського райуправління.

За даними видання "Інтерфакс-Україна", один із євромайданівців Анатолій Ведмідь у Штабі національного опору під час прес-конференції сказав, що на Майдан сьогодні вранці у пакеті з написом "Ліки" підкинули вибуховий пристрій. Він каже, що вибухівка спрацювала в момент відкриття пакету, внаслідок чого молодому активістові відірвало кисть руки й тепер він у лікарні.