Про це повідомляє прес-служба Юрія Кармазіна.

"Сьогодні в 94-му виборчому окрузі мали відбутися вибори, але, на жаль, насправді ніяких виборів не було. Відбулась репетиція 2015 року, коли президент Янукович зробить все, щоб продовжити свій термін біля керма держави", - сказав кандидат в депутати.

Зокрема, за словами Кармазіна, на дільниці №321327 зафіксовано вкидання пачки бюлетенів у виборчу скриньку. “Порушник виборчого законодавства був затриманий спостерігачами. Його передано правоохоронцям. За фактом порушень складено акт та подано скаргу. Ми закликаємо правоохоронців розслідувати цей випадок. Також будемо вимагати, щоб дані виборчої скриньки, куди вкинули пачку бюлетенів, не враховувались під час підрахунку голосів”, - заявили у прес-службі.

Кармазін підкреслив, що сьогодні під Окружну виборчу комісію вийшли журналісти, громадські діячі, спостерігачі, яких неправомірно викинули з виборчих комісій і позбавили права спостерігати за ходом підрахунку голосів.

Нагадаємо, за даними екзит-полу, на 94-му окрузі (Київська область) лідирує регіонал Руслан Бадаєв, який набрав 39,32% голосів. На другому місці - висуванець Радикальної партії Андрій Лозовий (28, 31%), на третьому – Юрій Кармазін (22,37%).