Прес-центр АТО зазначає, що раніше воїни-десантники, які утримували позиції поблизу кордону з Російською Федерацією, були фактично відрізані від основних сил АТО і “діяли практично в оточені ворожих сил”. Попри те, що “росіяни обстрілювали наших з ракетних систем залпового вогню БМ 21 “Град”, мінометів різного калібру, гранатометів та іншої зброї”, жоден снаряд не полетів до Росії у відповідь.

Кожен з цих воїнів-десантників, що несуть службу на кордоні з Російською Федерацією - герої! Вони мужньо і в повному обсязі виконали всі покладені на них завдання. Завдяки незламному духу, істинно десантному характеру в ході антитерористичної операції вдалось звільнити десять міст Донецької та Луганської областей,
- наголосив керівник АТО генерал Віктор Муженко.

Читайте також: Внаслідок обстрілів з боку Росії була знищена техніка українських солдатів [Фото]

Він додав, що незабаром десантники, які несли службу в оточенні терористів у районі кордону, будуть нагороджені.

Нагадаємо, сьогодні начальник Генерального штабу Віктор Муженко доповів Президенту, що Збройні сили взяли під контроль Савур-могилу. Це стратегічна висота на кордоні Луганської, Донецької та Ростовської області РФ.

Крім того, українські військові закріпилися на околицях Горлівки, тривають бої за повне звільнення Первомайська та Сніжного.