"Все, що ми робимо, ми робимо для людей, в цьому основний зміст наших реформ. Важливою частиною має стати нова соціальна політика. Її формула проста: держава через нові соціальні ініціативи, проголошені 7 березня на розширеному засідання Уряду, підтримає всіх, хто потребує допомоги, попри всі труднощі та негаразди", — запевнив Президент.

"Для підприємця підтримка полягає в формуванні сприятливих умов розвитку бізнесу, зміцненні економічних свобод та подоланні тиску на бізнес з боку контролюючих структур. Для бюджетного працівника – вчителя, лікаря - у створенні сучасних закладів, наданні гідної зарплати. Для працівників підприємств — у цивілізованих умовах праці, легалізації доходів, розвитку страхових послуг, підвищенні зарплати, розвитку соціального діалогу", — пояснив Глава держави.

"Для митців – у формуванні відкритого гуманітарного простору, розвитку культурних індустрій, для військових – у суттєвому покращенні матеріального стану через проведення реформи безпекового сектору", — додав він.

"Особлива увага надаватиметься найбільш вразливим верствам населення: пенсіонерам, інвалідам, ветеранам праці, багатодітним сім’ям. Моя вимога чітка й однозначна: люди не повинні потерпати від реформ", — підсумував Президент.

Нагадаємо, ХІІІ з’їзд Партії регіонів відбувся вчора.