Про це він сказав зі сцени Майдану, передає Gazeta.ua. За словами політика, в.о мера Києва Анатолій Голубченко погрожує всім комерсантам і бізнесменам, які вивозять із центру Києва сміття, заборонити їм в майбутньому будь-який бізнес у столиці.

Тягнибок додав, що ДАІ ухвалила рішення створити репресивний орган, який би переслідував учасників Майдану.

Читайте також: Програма різдвяних заходів на Євромайдані

"Зараз всіх, хто їздив на Межигір'я, а це тисячі власників автівок, ДАІ викликає до себе повістками на допити. Там вони забирають у них права, нібито через те, що водії не зупинилися на сигнал інспектора ДАІ. Все робиться для того, щоб залякати людей, щоб вони боялися протестувати. Крім того, влада вирішила заборонити підвезення харчів, дров і води по всіх вулицях, які підходять до Майдану. Підприємці, що займалися підвозом, скаржаться, що до них приходять додому і погрожують знищити їх бізнес та спалити їх авто - це дрібне хуліганство при владі", - сказав він.

Нардеп додав, що Державтоінспекція також погрожує підприємствам, які вивозять вміст біотуалетів.

Тягнибок звернув увагу на те, що влада навмисно звозить на Майдан безхатченків, повій і наркоманів, яких відшукує по всій Україні.

Націоналіст пообіцяв у випадку подальших погроз привезти сміття та вміст біотуалетів до владних структур та будинків чиновників.