"Із 17 жовтня Юлія Тимошенко не проходить будь-якого лікування у зв‘язку з публікацією ганебного відео та на підставі інформації, яку ми отримали від ДПтСУ про те, що відеоспостереження ведеться у всіх приміщеннях 9-го поверху, де знаходиться Тимошенко", - заявив Сергій Власенко.

Як зазначив захисник екс-прем’єра, Тимошенко вимагає забрати її з лікарні. Для цього необхідно отримати відповідне рішення від керівництва Качанівської колонії.

"Сьогодні з’явилася заява, що вони залишають її в лікарні. Це робиться всупереч волі Тимошенко, що говорить про політичність цього рішення", – додав адвокат.

"І мною, і лідерами опозиції подано заяви з вимогою порушити кримінальні справи проти посадових осіб Качанівської колонії. Також вимагаємо відсторонити посадових осіб, які відповідали за встановлення обладнання від виконання обов‘язків на час проведення перевірки, оскільки раніше була оприлюднена заява керівника колонії про те, що відеозапис в палаті Тимошенко не ведеться", - підсумував Власенко.

Нагадаємо, нещодавно в мережі з'явилося відео, змонтоване з кадрів камер спостереження, на якому з'являється жінка, схожа на екс-прем'єра Юлію Тимошенко. За фактом відеоспостереження за Юлією Тимошенко в лікарні і оприлюднення цього відео в Інтернеті народні депутати від Об'єднаної опозиції вимагають порушити кримінальну справу.