"Я отримав письмову згоду Юлії Тимошенко на оприлюднення повністю або частково її діагнозу, в залежності від тої брехні, яка буде поширюватися владою. Я маю такі повноваження, але поки я вважаю, що це передчасно до остаточного рішення канадських і німецьких лікарів", — сказав Власенко біля Качанівської колонії в Харкові, де зараз міститься екс-прем’єр.

Він зазначив, що з його точки зору, влада розпочала кампанію з дискредитації іноземних лікарів, які брали участь в обстеженні Тимошенко 14–15 лютого.

За словами власенка, влада діє за принципом "на злодієві і шапка горить".

"Випереджаючи ситуацію, вони почали працювати, розсилаючи листи через Міністерство закордонних справ і особисто дискредитуючи тих лікарів, які брали участь в роботі міжнародної комісії. Це спланована акція з приховування від українських громадян і європейського співтовариства реального стану здоров’я Юлії Володимирівни Тимошенко", — сказав адвокат.

Він стверджує, що стан Тимошенко важкий, екс-прем’єр потребує серйозного лікування. Тим не менш, в п’ятницю, за словами Власенка, знову відбувалось ознайомлення з матеріалами справи.