Про це повідомила речник ГПУ Маргарита Велькова, передає УНН.

"Наразі слідчо-оперативні дії, а саме йдеться про допит, не розпочато, оскільки і адвокат, і підозрюваний виступають проти того, аби їх допитували. Наразі вони стверджують, що їм потрібен додатковий час для особистого спілкування. Вони наголошують на тому, що потребують особистого спілкування до 22.00", - повідомила Велькова.

Речник ГПУ відзначила, що оскільки згідно з вимогами чинного законодавства після 22:00 нікого не можна допитувати, то Власенкові й адвокатові висунули умову, що вони мають визначити, чи даватимуть свідчення, до 19.30. У разі, якщо вони відмовляться, екс-нардепа мають відпустити, за умови, що завтра він прийде для подання свідчень.

Нагадаємо, у Генпрокуратурі повідомили, що зараз проводять слідчі дії у справі пов’язаній із звинуваченням Сергія Власенка у побитті колишньої дружини Наталії Окунської. До будівлі ГПУ, де допитують Власенка, приїхав “Беркут”.

Речник Генеральної прокуратури Маргарита Велькова повідомила, що факти побиття Сергієм Власенком екс-дружини Наталії Окунської засвідчуються медичними довідками і експертизами.

Окунська запевняє, що жила з Власенком як у пеклі.