”Основний аргумент обвинувачення полягав у тому, що нібито Тимошенко власноручно підготувала директиви, підписала їх, поставила на них печатку Кабміну і особисто передала їх керівнику НАК "Нафтогазу" Олегу Дубині, але вчора остаточно з’ясувалось, що жодної з цих дій Тимошенко не робила”, — сказав Сергій Власенко.

За його словами, Юлія Тимошенко не готувала текст директив, не підписувала його, не ставила печатку уряду і не передавала Дубині.

”Це означає, що ті 24 томи матеріалів кримінальної справи просто юридично перестали існувати і перетворилися із документів і доказів у кримінальній справі на документи і докази з фальсифікації цієї кримінальної справи”, — наголосив депутат.

Сергій Власенко зазначив, що на документі стоїть не підпис Юлії Тимошенко, а факсиміле, незважаючи на експертизу, яка зроблена обвинуваченням, печатку могли поставити лише співробітники Секретаріату Кабміну, а текст директив Олегу Дубині передав екс-міністр палива та енергетики Юрій Продан, що вже підтверджено і самим Юрієм, і Тимошенко, і Дубиною.