"Ніяку заставу і ніяку підписку про невиїзд Власенку ще ніхто не обирав. Це може зробити тільки суд, який ще не відбувся і, скоріше всього, відбудеться тільки завтра. Дивно чути від юриста про подібні "нові повноваження" слідчих, як обрання запобіжного заходу. Тобто інформація Власенка не відповідає дійсності", - запевнили у прес-службі, передає УНН.

Раніше Власенко відмовлявся давати свідчення, мотивуючи це потребою на особисте спілкування з своїм адвокатом. Але згодом допит таки відбувся.

Власенко залишив будівлю Головного слідчого управління ГПУ. Екс-нардеп запевняє, що звинувачення абсурдні і спрямовані на позбавлення Юлії Тимошенко захисника.

Нагадаємо, у Генпрокуратурі повідомили, що зараз проводять слідчі дії у справі пов’язаній із звинуваченням Сергія Власенка у побитті колишньої дружини Наталії Окунської. До будівлі ГПУ, де допитують Власенка, приїхав “Беркут”.

Речник Генеральної прокуратури Маргарита Велькова повідомила, що факти побиття Сергієм Власенком екс-дружини Наталії Окунської засвідчуються медичними довідками і експертизами.

Окунська запевняє, що жила з Власенком як у пеклі.