Організатори кажуть, після такої тривалої паузи в музичному житті стадіону, цілком готові прийняти поважних гостей.

“Останній концерт серйозного рівня був в 2007 році. Тому для нашого майданчика це велика честь отримати такий концерт. Це дає нову фазу, новий виток життя для цього стадіону. А ми надаємо майданчик, як і обіцяли, для всіх бажаючих”, - сказав гендиректор Державного концерну "Укрспортарена" Володимир Генінсон.

Самі ж музиканти обіцяють вразити небаченим шоу. Більшість апаратури "перці" привезуть із собою. Монтажними роботами займатимуться 150 українських спеціалістів.

“Майданчик великий і все привозиться з Європи. На даний момент ми говоримо про 30 фур техніки, яка приїде сюди. Ми будемо 3 дні монтувати, 2 дні - демонтувати. За кількістю витраченого часу можна буде уявити, що це буде за масштаб. Дуже якісний відеоряд буде зроблений. Сміливо можу заявити, що Україна подібного шоу, подібного рівня не бачила”, - запевнив організатор концерту Микола Ісідоров.

Ажіотаж щодо майбутнього концерту, кажуть організатори, шалений. Лише за продажами квитків у перші дні Україна в рази випередила Москву та Санкт-Петербург. За прогнозами, квитки на концерт Red Hot Chili Peppers розкуплять вже за кілька місяців.

Виступ музикантів відбудеться 25 липня 2012 року. Усього на наступний рік музиканти підтвердили 40 концертів, 18 з яких у Європі.