"Національна гвардія перебуває практично по всьому периметру ведення бойових дій. Вчора спочатку були невеликі порушення в районі Дебальцевого, але о 18:45 вогонь був припинений і до сьогоднішнього ранку порушень не було, як, звичайно, з нашого боку, так і з боку терористів ", - сказав Полторак журналістам сьогодні після закінчення церемонії прийняття присяги курсантів-першокурсників Національної академії Нацгвардії України.

Нагадаємо, на переговорах у Мінську підписано протокол про припинення вогню на Донбасі з 18.00 п'ятниці. За словами речника Інформцентру РНБО Андрія Лисенка, сили АТО на виконання наказу Президента України з 18.00 припинили вогонь на Донбасі.

Керівник "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук повідомив, що бойовики не дотримуються умов перемир'я згідно з протоколом, який підписали вчора в Мінську. Зокрема, вчора після 18.00 і до сьогодні противник здійснив кілька спроб атакувати позиції українських військ на території аеропорту в Донецьку. Також після 18.00 вчорашнього дня були скоєні обстріли позицій українських військ в районі н.п.Попасна, Красногорівка, Золоте, Новотроїцьке.

Водночас Донецька міська рада повідомляє, що ніч на суботу, 6 вересня, в місті пройшла спокійно.