Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради.

"О 23.55 в результаті бойових дій було пошкоджено обладнання на трансформаторній підстанції "Шверника" в Куйбишевському районі, що призвело до знеструмлення 80 підстанцій. Близько 2.30 снаряд потрапив у 4-х квартирний житловий будинок №25 по вулиці Менжинського в Київському районі. Дві квартири знищені повністю", — йдеться у повідомленні.

Станом на 10.00 в Донецьку тихо. Комунальні служби та аварійні бригади підприємств займаються ліквідацією наслідків нічного урагану. Повалені дерева не тільки привели до збоїв у русі громадського транспорту, а й стали причиною пошкодження газопроводів практично у всіх районах.

"Оскільки складні погодні умови і шквальний вітер обмежують застосування автовишок, сьогодні ПАТ "Донецькміськгаз" зосередив зусилля на відновленні газорозподільних пунктів та мереж в приватному секторі за такими адресами: вул. Буслаєва, 23, вул. Листопрокатчиків, 9, вулиця Гірська в Київському районі, вул. Ченарна, 60 в Пролетарському районі, вул. Лузіна, 1 в Куйбишевському районі та Тушинська, 16 в Ленінському. На період відновлювальних робіт можливі короткочасні відключення подачі газу на вказаних вулицях", — додають у мерії.

Дивіться також: Мертве місто. Через регулярні обстріли в Донецьку не працюють магазини і заправки [Відео]

Автобуси комунальної власності та маршрутні таксі працюють в штатному режимі. У деяких районах складнощі виникають з рухом електротранспорту. Через те, що гілки або цілі дерева впали на контактні мережі, не здійснюють рух трамваї №№ 10, 11, 8, 16, 15 і тролейбус №14.