У партії наголошують, що "усі кандидати у народні депутати від ВО "Свобода" пройшли процедуру внутрішньої люстрації". Середній вік кандидатів – 39,5 років. Водночас, 32 кандидати молодші 30 років.

Також у прес-службі додають, що у списку "Свободи" є представники всіх областей України, лише близько третини – західних: Західну Україну представлятиме лише 12 мажоритарників від "Свободи".

"Свободівський список кандидатів до Верховної Ради – це та свіжа кров, якої так потребує сьогодні український парламент. З 225 кандидатів у депутати лише Олег Тягнибок був депутатом Верховної Ради минулих скликань", – відзначають у прес-службі партії.

Нагадаємо, 3 серпня представник партії регіонів подав до Центрвиборчкому список кандидатів у депутати Верховної Ради.

Вслід за ПР, лідери Об’єднаної опозиції, зокрема, Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Анатолій Гриценко, Сергій Соболєв та В’ячеслав Кириленко принесли до ЦВК декілька коробок зі списками кандидатів по партійному списку і кандидатів-мажоритарників.

4 серпня партія Віталія Кличка "УДАР" подала до Центрвиборчкому документи, необхідні для реєстрації кандидатів у народні депутати.