Подорожує родина автобусами та потягами. З Дмитром і Ольгою у тривалій мандрівці їхні малюки — трирічний Михайло та Миколка. Йому лише рік. Ємільянови — волонтери. Наважилися на таку подорож, адже помічникам армії зараз важко. Люди стали менше допомагати.

Читайте також: Як "благодійні фонди" здирають гроші з українців

Після Львова сім'я відвідає Дрогобич, Луцьк, Київ та Херсон. І вже 30 травня Ємільянови повернуться до Дніпропетровська відзвітувати про подорож.

Метою подорожі є те, аби донести до людей, що не треба бути байдужими, що треба позирати на те, що відбувається навколо і ми також хочемо зробити пропаганду волонтерського руху і познайомитися з волонтерами, які є в містах України аби висвітлити їх,
— каже волонтер Дмитро Ємільянов.

"Зараз є спад активності людей, і всі розуміють, що після року волонтерства ми маємо відходити від такого "привези-відвези" стихійного але маємо організовуватися, кооперуватися в громадські організації" — вважає волонтер Ольга Ємільянова.

Нагадаємо, благодійному фонду "Повернись живим", який споряджає бійців АТО, виповнився один рік. Волонтери пригадали, з чого усе починалося