За його словами, несподіванки 26 жовтня на виборах можливі і навіть будуть, тому що є процент громадян, які ще не зробили свій вибір.

Читайте також: 30% українських виборців досі не знають, за кого голосуватимуть, — Березовець

На цих виборах буде несподівано для всіх високий результат "Народного фронту", тобто, на сьогоднішній день, вони за соціологією посідають 4-5 місце. І я думаю, що і реклама, і те, що уряд підписав угоду із норвежською компанією "Статойл" стосовно вирішення постачання газу. І друге, що я думаю – це буде "Самопоміч" – і їхня реклама, ї їхня виборча компанія, попри достатньо низькі бюджети, може дати дуже серойзний ефект, — розповів Березовець.

На його думку, "Громадянська позиція" може теж "вистрілити" несподівано. А інтрига сьогодні в тому, що перше місце ніхто не заперечує – це місце занйняв "Блок Петра Порошенка", а друге і наступні місця – будуть несподіванкою.

Український виборець розділився на 2 групи: найбільша група – це група миру, до 80% виборців і 20% – це ті люди, які хочуть продовження війни, — сказав політолог.

Цей парламент,за його словами, буде останнім парламентом пострадянської України і його історична місія полягає в тому, що він закриє проект пострадянської України.

Я дивлюсь на цю виборчу кампанія як на таку, коли політики мали дати відповідь на 2 простих запитання: перше –це питання забезпечення миру і з цим згодні 70% виборців, і друге – це збереження, хоч в якійсь формі, соціальних стандартів, тобто робочих місць, пенсій, бюджетів, — сказав Березовець.

Далі – дивіться у відеосюжеті.