"Бравурні повідомлення... як вони дістали! "Ополчення перемагає!"... Ага... два рази... Один до одного повторюється (але в куди більшому масштабі) ситуація зі Слов'янську — противник, просуваючись крок за кроком , "ріже" нам комунікації, а в "Твіттері" звучить "Все хорошо, прекрасная маркиза!" — цитує Гіркіна "Русская Весна".

За його словами, українська сторона перерізала останню основну трасу, яка з'єднувала Донецьк з Луганськом а, відтак і з РФ.

"Зараз знову почнеться в коментах на всіх ресурсах: "Ігор Іванич засумував" з натяком, що все "не так вже погано". Все дуже погано! Тактичні перемоги на другорядних ділянках не можуть змінити стратегічну ситуацію і результати стратегічних поразок! А здача Білого і Веселої Тарасівки — це в наших масштабах саме стратегічна поразка! Зараз нас відрубують від кордону, тобто від будь-якого постачання. Вночі противник пройшов через Тоненьке до аеропорту Донецька, створивши мережу опорних пунктів, кожен з яких захищений 5-7 танками", — коментує терорист.

Як відомо, вчора Збройні Сили України взяли під контроль південно-східну частину Луганська.

Сьогодні ж підрозділи Збройних сил України, завдяки своїм спланованим та злагодженим діям, таки змогли розблокувати аеропорт "Луганськ".