“Вторгнення російських окупантів відбулося. Щоправда, воно локальне і легко усувається. За інформацією з Донецького прикордонного загону, сьогодні вранці до 50-ти одиниць бронетехніки перетнуло кордон з РФ в районі Новоазовська. Також проводився артобстріл нашій території. Частина техніки (до 40 одиниць) висунулася в район Маріуполя, частина рушила у бік Кутейникове – Амвросіївка – Іловайськ. Ніяких кошмарних боїв в районі Маріуполя станом на півгодини назад не було. Судячи з усього був вогневий контакт з розвідгрупою. Один поранений. Всі істерики з даного приводу – недоречні”, - написав Семенченко у Facebook.

Він зазначив, що прийняв рішення сформувати мобільні групи винищувачів танків, озброєних сучасними ПТУР і зенітними знаряддями на мобільних платформах. Адже ці групи перебувають у районі ймовірного блокування угруповання бойовиків, яке проривається на північ. “Ці групи вже висуваються на комунікації. Спалимо всіх, кого побачимо”, - наголосив комбат “Донбасу”.

Він також повідомив, що недалеко від Маріуполя дислокується батальйон “Азов”, тому захищати місто є кому.

Нагадаємо, вранці 25 серпня колона російських військ увійшла на територію України, почала обстрілювати Новоазовськ і рушила на Маріуполь.

За словами заступника командира батальйону "Азов" із зв'язків з громадськістю Ігоря Мосійчука, силовики ведуть запеклий бій з російськими бойовиками, які вранці прорвались через російсько-український кордон.