Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

“Я з особливою радістю хочу привітати всіх українців із перемогою нашої збірної з футболу в матчі зі збірною Франції. Це великий емоційний підйом не тільки для вболівальників, а й для усіх громадян. Нам сьогодні потрібні перемоги - малі і великі, перемоги в перетвореннях в нашій державі, в реформах, в зміні образу України, нарешті. І ми обов’язково переможемо”, - сказав Кличко.

Читайте також: Кличко вважає, що Яценюку і Тягнибоку не варто йти у президенти

Лідер УДАРу також зазначив, що вирішальним кроком до успіху України повинна стати її інтеграція до Європи. І, якщо на це так і не спроможеться нинішня влада, це обов’язково зробить новий Президент.

“Серед країн, що сьогодні прагнуть до ЄС, Україна повинна була стати локомотивом, а опинилася, на жаль, в “хвості” - виключно через дії влади",- наголосив політик.

Я відповідально ухвалив рішення балотуватися на посаду Президента

Віталій Кличко також натякнув, що цим новим Президетом може стати саме він. “Я відповідально ухвалив рішення балотуватися на посаду Президента. Сьогодні в мене висока підтримка людей та їхнє велике очікування змін. І я розумію ту відповідальність, яку на себе беру", - підкреслив Кличко.