Про це "ОстроВу" повідомили працівники закладу.

За їх словами, люди в масках прийшли до керівництва закладу і прямо пригрозили: "Якщо у вас тут будуть вибори, ми вас спалимо, а директора повісимо".

Схожі погрози від терористів чули і в Донецьку. Там представники самопроголошеної "Донецької народної республіки" також погрожували спалити виборчу дільницю у разі, якщо вона відкриється на виборах.

Як повідомили працівники одного з автотранспортних підприємств, до них прийшли дві людини в масках і попередили: "Якщо тут будуть вибори, у вас будуть коктейлі Молотова".

Нагадаємо, Самопроголошена "Донецька народна республіка" не визнаватиме результати президентських виборів 25 травня оскільки вони нібито є нелегітимними і порушують Конституцію.

За словами самопроголошеного співголови уряду невизнаної "Донецької народної республіки" Мирослава Руденка, українські політичні партії найближчим часом припинять роботу на Донбасі.

Озброєні бойовики захопили окружну виборчу комісію №55 у Шахтарську Донецької області. Пізніше приміщення звільнили.

У Донецьку бойовики взяли в полон та вивезли у невідомому напрямку голову 44-го виборчого округу.

За словами прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, у Луганській і Донецькій області буде налагоджена окрема схема щодо забезпечення правопорядку під час президентських виборів.