Він зазначив, що глава держави має час до 10:00. У разі, якщо Янукович не піде у відставку, протестувальники готові йти у наступ навіть зі зброєю. Люди аплодували цим словам.

Нагадаємо, журналіст Дмитро Гнап зі сцену Майдану запропонував дати Вікторові Януковичу час до вечора суботи, щоб він пішов у відставку.

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош заявив, що допоки не буде виконана вимога про відставку Президента Віктора Януковича, "Правий сектор" виступатиме за єдність повстанського руху.

Тим часом сьогодні за ініціативи Всеукраїнського громадського союзу "Український фронт" у Харкові відбудеться з’їзд депутатів всіх рівнів Південного сходу та Криму.

Керівник харківської організації "Оплот" Євген Жилін повідомив, що завтра разом з соратниками буде захищати Харків від провокаторів.

А в “Свободі” заявляють, що проплачені “тітушки” готують чергову провокацію проти ВО "Свобода" 22 лютого в Харкові.

На брифінгу в Державному департаменті США повідомили, що Президент України Віктор Янукович у п’ятницю вирушив із Києва і прибув до Харкова.

Нардеп від ВО "Батьківщини" Володимир Полочанінов припускає, що у Харкові президент Віктор Янукович може зустрітися з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.