Плавчиня перечитала стоси літератури, аби обрати найгарніше. А от хрещеного вже визначили, ним буде Денис Силантьєв, за сумісництвом - чемпіон світу та Європи з плавання та олімпійський призер.

“Яна шукала, переривала все, щоб догодити і татові, і собі. До цих пір не визначилися, не знаю скільки потрібно буде ще часу. Поки що він буде - зайчик, ластівка, білочка, поки не придумають ім'я”, - каже майбутній хрещений батько Денис Силантьєв

Сама молода мама почувається добре. За словами близьких, пологи пройшли легко, втім про всяк випадок плавчиня ще кілька днів перебуватиме під наглядом лікарів. Звикатиме до своєї нової ролі та розбиратиме численні подарунки від друзів.

“Яна написала мені вчора повідомлення, що відчуває себе добре, що вона вже входить у роль мами. Вона писала, що він такий гарненький, так що вона дуже щаслива. Вона говорить, що дуже погано спить і звикає до такого ритму життя”, - зізналася подруга та майбутня кума Яни Клочкової Інна Силантьєва.

Пологовий будинок, де зараз знаходиться Клочкова, вважається одним з найпрестижніших у столиці. Саме тут народжують українські селебрітіз. Навіть зараз, за чутками, у сусідніх із плавчинею палатах знаходяться дружина Олега Скрипки - Наталя з їх третім малюком, та Оксана Симоненко - з четвертою дитиною головного пролетаря країни.