"Раптом прес-служба президента розповсюдила дивну новину — буцімто, Янукович терміново летить до РФ, у суботу ввечері! (…) Янукович так неочікувано вже прилітав до нас в Сочі — два тижні тому. Зустрічався із Путіним. Результат не оголошено, але можна говорити про відчуття — 5-годинна розмова з найвпливовішою людиною у світі виявився настільки сильною пігулкою, що євроінтеграція України, схоже, втратила темп. (…) Тепер головний інтегратор на Захід раптом знову зазбирався на Схід. Але неочікувано зник — у Москві не з'являвся, а з Києвом, ніби, попрощався. То де ж Янукович?", — прозвучало з уст Кисельова.

Він підсумував, що здивований тим фактом, що українського Главу держави не шукає ні Київ, ні Москва, "але це — нормально".

Нагадаємо, вчора прес-служба українського Президента й справді повідомляла, що 9 листопада Віктор Янукович відправиться в Росію на зустріч з лідером РФ Володимиром Путіним.

"Сьогодні Президент України Віктор Янукович здійснить робочий візит до Російської Федерації, під час якого проведе зустріч з Президентом РФ Володимиром Путіним", - повідомляє прес-служба глави держави.