Про це йдеться на сайті Президента.

“Під час свого виступу Президент ще раз наголосив на важливості вирішення конфліктної ситуації виключно мирним шляхом”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович, учасники робочої групи з врегулювання політичної кризи та лідери опозиційних парламентських фракцій завершили свою тригодинну зустріч.

Як повідомила міністр юстиції Олена Лукаш, Віктор Янукович запропонував під час переговорів лідеру фракції "Батьківщина" Арсенію Яценюку пост прем'єр-міністра, лідеру партії УДАР Віталію Кличку - посаду віце-прем'єра з гуманітарних питань.

Окрім того, вони домовилися про зміни запобіжного заходу для активістів, якщо люди підуть з вулиці Грушевського. Також сторони обговорили можливі зміни до законів, ухвалених 16 січня. Влада і опозиція домовились звільнити Київ від протестувальників і міліції.

Заступник голови АП Андрій Портнов повідомив, що Віктор Янукович погоджується на зміни у Конституції та готовий створити робочу групу для переходу до парламентсько-президентської республіки.

За словами міністра юстиції Олена Лукаш, переговори між Президентом України Віктором Януковичем та лідерами опозиції будуть продовжуватися за домовленістю сторін.