Палаци у Криму

"Він перебуває у підпіллі. І про нього інформації досить мало. Є різні дані, курсує — на Рубльовці, Ризьке шосе та інші елітні селища. І насправді, не дуже зрозуміло точне місце перебування. Кажуть, звичайно, що він купив будинок за 50 мільйонів", — підтверджує журналіст Максим Бутченко, пишуть "Подробности".

Очевидці кажуть, Януковича і сім'ю часто бачать в Криму.

"Перша локація — резиденція "Чайний будиночок" поблизу Масандри. Землю таємно взяли в оренду ще в 10 років тому, а потім приватизували. Тут досі йдуть масштабні роботи, але VIP-мешканці живуть і живуть", — пише видання.

Люди розповідають, що в цьому маєтку живе офіційна дружина Януковича —Людмила.

Колишній президент має і іншу нерухомість на півострові.

Я точно знаю, що у Віктора Януковича в процесі добудови одній з кримських дач і, він періодично переміщується між Кримом і Москвою,
— розповідає Соня Кошкіна.

Йдеться про землю на мисі Айя, недалеко від Севастополя. Територія, розміром з князівство Монако.

Величезну ділянку державного заповідника прибрали до рук ті ж самі фірми, які приватизували "Межигір'я", зазначає видання.

Місцеві знають, що там буває Янукович, але бояться говорити про це прямо.

"Бізнес" на Донбасі

Журналісти дізналися, що сім'я Януковича як і раніше пов'язана з Донбасом.

"Кажуть, він часто перебуває в Ростові. За недоведеною інформації говорять, що у них є там бізнес. Вони займаються переробкою викрадених машин з Донбасу", — розповідає Бутченко.

Клименка, Арбузова, Пшонку-молодший часто бачать в розкішних готелях і дорогих клубах. На ділових зустрічах і в елітних спортзалах.

Вони намагаються жити так, наче нічого й не змінилося і відверто зізнаються: планують коли-небудь повернутися.

Читайте також: Курченко розкошує у Москві у шикарному офісі та на золотих унітазах