"На цих виборах ми маємо продемонструвати свою відданість принципам демократії, верховенства права, високий рівень політичної і правової культури. Переконаний, що ми складемо цей іспит на відмінно. Ми дамо гідну відповідь всім, хто намагається поставити під сумнів нашу здатність забезпечити прозорий та відкритий виборчий процес. Всім, хто прагне використати майбутню виборчу кампанію для чергової дестабілізації суспільно-політичної ситуації в країні, – заявив Президент Янукович.

Він також додав, що ця виборча кампанія повинна стати взірцевою, і цю роботу вони (ПР, – "24") мають почати з себе – "ретельно висуваючи кандидатів у список і на округах".

"Від нас залежить перетворення парламенту з закритого елітного клубу на орган, що захищає своїх громадян... Ресурс популізму вичерпався ще на минулих президентських виборах... Як гарант конституції я жорстко реагуватиму на обмеження свободи слова і порушення виборчого законодавства", – заявив Глава держави.

Поміж того, Янукович торкнувся теми корупції.

"Наша боротьба з корупцією викликала протидію, звинувачення у політичних переслідуваннях. Але у корупції немає партійності. Цей трюк не пройде", – сказав він.

До слова, раніше лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що виборчий список Партії регіонів очолив чинний прем'єр-міністр Микола Азаров.