"Президент України Янукович та президент Республіки Польща Коморовський підписали Програму українсько-польського співробітництва на 2013-2015 роки. Підписання відбулось у Кракові. На мою думку, це план є основою двостороннього діалогу на визначений термін, який підписаний у позитивній для Президента Януковича площині", - сказав Нусс.

На його думку, Польща високо оцінила євроінтеграційні наміри Януковича.

Юлії-Волю, Віктору-Владу

"На мою думку, Польща визначилась з відношенням до Президента Януковича, та високо оцінила його євроінтеграційні наміри, про що свідчать коментарі польського політикуму. Сьогодні можна визнати чималу перемогу Януковича, бо підтримка на Президентських виборах зі сторони Польщі йому гарантована", - сказав експерт.

Політичний аналітик вважає, що ставлення Польщі до Тимошенко лежить в іншій площині.

"Тимошенко, яка раніше вважалася фавориткою західних партнерів, перебуває в іншому для Польщі значенні. На разі вона усунена від відкритої політики, тому вірогіднішим можна вважати переосмислення відношення до самого Януковича зі сторони заходу. Конфлікт з кремлем також зіграв на руку українського керманича. Іншими словами, Юлії-Волю, Віктору-Владу" , - зазначив експерт.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович підписав з президентом Польщі Броніславом Коморовським Програму українсько-польського співробітництва на 2013-2015 роки.