Акцію "Вставай, Україно!" у Луцьку очолили голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, фракції УДАР Віталій Кличко та ВО "Свобода" Олег Тягнибок. У місті запланований мітинг на Театральній площі, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

На початку колони активісти несуть великий національний прапор. Крім того, учасники акції тримають прапори опозиційних сил, плакати "За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!", "Україні волю!", "За достойну пенсію!" та інші.

Під час звернення до мітингувальників Арсеній Яценюк наголосив: "Те, що Юрій Луценко на свободі, дало впевненість в своїх силах і віру людям в те, що дійсно багато можна змінити".

"Наша акція має за мету не тільки звільнення Юлії Тимошенко - тому що це одне з наших ключових завдань, - але й угоди з Європейським союзом, яку ми вимагаємо негайно підписати, і відставку президента Януковича", - додав опозиціонер.

Нагадаємо, 7 квітня опозиція провела мітинг у Києві. З’їхалися у столицю і обласні активісти, і регіональні: з Івано-Франківська, Тернополя, Одеси.