В опозиції додають, що текст угоди уже готовий, парафований, проте ще не підписаний. Водночас, Яценюк нагадав: такі документи повинні пройти ратифікацію у Верховній Раді.

Але цей документ ратифікацію не пройде,
— переконаний він, про що сказав сьогодні на брифінгу.

На думку лідера фракції, велика кількість людей на Євромайдані стримує Януковича від підписання цієї угоди.

"Опозиція сяде за будь-які переговори у разі виконання трьох перших своїх вимог — відставки уряду, покарання силовиків за розгін Майдану і звільнення ув’язнених демонстрантів", — наголосив Яценюк.

Як відомо, редактор The Economist Едвард Лукас учора повідомив, що Президент України Віктор Янукович на цій зустрічі погодився на вступ України до Митного союзу. Журналіст поки не підтвердив інформацію, проте знає це з надійних джерел.

Згодом прес-секретар Президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, російський та український президенти Володимир Путін та Віктор Янукович учора на зустрічі в Сочі не обговорювали питання про можливість приєднання України до Митного союзу.

Сьогодні ж прес-служба українського президента повідомила, що під час вчорашньої зустрічі Янукович і Путін у Сочі не обговорювали можливість приєднання України до МС і ніяких документів не підписували.