У міліції зареєстрували заяву Яценюка в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події області.

У МВС також додають, що працівників міліції в службовому авто заблокували невідомі особи на двох легкових автомобілях марок "Шкода" та "Тойота". Ці особи, кажуть у міліції, викликали депутатів Арсенія Яценюка та Геннадія Москаля.

"Депутатами було оглянуто службовий автомобіль, зокрема, багажне відділення, в якому знаходились предмети та речі. Також народними депутатами був проведений особистий обшук працівників міліції", – йде мова у повідомленні прес-служби міліції області.

За даними обставинами зібрані матеріали, які зареєстровані в журналі єдиного обліку Шевченківського РВ і за фактом незаконного втручання в діяльність правоохоронних органів розпочато кримінальне провадження, яке введене в єдиний реєстр досудових розслідувань за ст.343 ч.1 КК України (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу), – додають у правоохоронних органах.

Наразі триває слідство у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, раніше у чернівецькій міліції не спростовували й не підтверджували інформацію щодо зовнішнього спостереження за головою Арсенієм Яценюком.

Яе відомо, вчора, 30 березня, лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк заявив, що викрив два авто, із яких у Чернівцях за ним велося незаконне зовнішнє спостереження.