"Логіка зрозуміла: необхідно зробити все можливе, щоб Україна не виконала зобов'язання, які вона дає перед зовнішніми своїми партнерами, потім звинуватити, що влада не змогла ці зобов'язання виконати", — сказав лідер Партії регіонів.

Депутат назвав такі дії опозиції "нерозумними, невиправданими".

У свою чергу, лідер фракції Партії регіонів пообіцяв, що парламентська більшість готова до "адекватних дій", щоб розблокувати роботу парламенту

"Ми зі свого боку при подальших таких діях опозиції будемо діяти також адекватним способом" — сказав Олександр Єфремов, не уточнивши при цьому, яким саме.

На думку Олександра Єфремова, такі дії окремих представників опозиції виписані іноземними політтехнологами.

"Головний біль, який сьогодні є у окремих представників опозиції, намагаються перекласти на всю Верховну Раду. На жаль, вони не можуть нічого нового придумати і йдуть по шляху, який був пройдений або в інших країнах, або який намагалися зробити у нас... Основні їх дії продиктовані тією логікою, що виписані іноземними політтехнологами", — сказав він.

Нагадаємо, сьогодні кілька десятків депутатів з фракцій БЮТ-Батьківщина і НУ-НС з ранку блокують роботу парламенту. Також віце-спікер парламенту Микола Томенко сказав, що Раду блокуватимуть до кінця робочого дня. Пізніше Арсеній Яценюк сказав, що парламент запрацює тоді, коли опозиція зустрінеться з Президентом.