Про це у Facebook повідомив нардеп Сергій Лещенко.

Щоб санкції не скасували, Україна повинна була пред'явити підозри цим особам за економічні злочини. Мене в цьому списку найбільше шокує Клюєв-молодший - на нього було оформлене Межигір'я, головний речовий доказ в економічних злочинах Януковича,
— обурється Лещенко.

"Клюєв ходить у парламент як ні в чому не бувало. За словами джерел, для збереження санкцій проти Клюєва треба хоча б внести до парламенту подання про зняття з нього депутатської недоторканності. Якого немає", — додав він.

Як відомо, Генпрокурор Віталій Ярема переконував, що Генеральна прокуратура України інформує відповідні органи Європейського союзу про розслідування щодо представників попередньої української влади.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Рада ЄС у закордонних справах прийме рішеннязняти санкції з трьох колишніх представників режиму президента-втікача Віктора Януковича.

За словами єврочиновників, головною причиною можливого скасування персональних санкцій проти екс-посадовців режиму Віктора Януковича є відсутність кримінальних проваджень та висунутих проти них обвинувачень з боку України.