Фото starlife.com.ua

Вперше Злата виборювала участь у євроконкурсі ще у 2010 році, але тоді її обігнала співачка Альоша. Наступного року з піснею "Зозуля" виконавиця також не змогла посісти місце в рейтингу найкращих, і на "Євробачення-2011" поїхала Міка Ньютон.

До цьогорічного відбіркового конкурсу Злата Огневич підготувалася досить серйозно.

Ми зробимо максимум! Уже думаємо над тим, якою буде постановка номеру, чим дивуватимемо…Хоча у будь-якому разі дивувати треба музикою та енергетикою, - сказала співачка.

Ще в березні Злата завершила роботу над кліпом на пісню "Gravity", з якою і виступатиме на пісенному конкурсі.

Слухачі безпосередньо брали участь в доопрацювання пісні і створенні теми кліпу.

Отримали 608 листів з пропозиціями та ідеями. І з конструктивними і навіть з фантастично-нездійсненними, - повідомили на сайті співачки.

До слова, українку співачку визнали найкрасивішою учасницею пісенного конкурсу "Євробачення-2013" за її природну красу і чарівність.
Зовнішність конкурсанток оцінили азербайджанські експерти і присудили перемогу нашої 27-річній Златі.

Нагадаємо, пісенний конкурс "Євробачення-2013" пройде з 14 до 18 травня в Мальме - третьому за величиною місті Швеції.

Українка Злата Огневич виступить під сьомим номером з піснею "Gravity".

Довідка: Злата Огневіч – це псевдонім Інни Бордюг. Вона народилася у Мурманську, в сім’ї військового хірурга та педагога. Її батько, полковник медичної служби Леонід Бордюг, родом із півдня України, тож переїхав з родиною сюди 1999 року. Дитинство Інни минуло в Криму, у місті Судак. Там дівчинка розпочала свої перші кроки в музиці, відтак вступила до музичного училища ім.Глієра, (з 2008-го – Київський Інститут Музики), де продовжує навчатися на відділенні джазового вокалу.

Злата Огневіч переможниця численних вокальних конкурсів, у тому числі проекту "Єдина співоча радіоведуча" та третього сезону телепроекту "Народна зірка". Також серед престижних нагород дівчини – перша премія на Міжнародному музичному фестивалі "Crimea Music Fest" 2011 року.