Як повідомив на брифінгу заступник керівника Штабу національного спротиву Сергій Пашинський, таку інформацію вони отримали з джерел в СБУ. Про це пише прес-служба "Батьківщини".

За словами Пашинського, силовики отримали завдання потрапити на Майдан і в будівлі, де перебувають мітингувальники, переодягнувшись у цивільний одяг.

"Завдання цієї спецоперації – спровокувати бійки і масові безлади, які влада намагатиметься використати для звинувачень учасників акції протесту на Майдані", - наголосив він.

Пашинський ще раз зауважив, що їхня акція є мирною, тому мітингувальники готові захиститися від запланованої владою провокації.

Як відомо, Євромайдан не збирається розходитись, проте завтра, поруч на Європейській площі, мітингуватимуть регіонали.

З великих міст Східної України люди тисячами їдуть на антимайдан до Києва, щоб підтримати політичний курс президента Віктора Януковича. Донецькі регіонали, зокрема, заявляють про 20 тисяч учасників лише з їхнього міста.

Раніше лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк розповів, що на вихідні (суботу-неділю) влада звозить людей до Києва з метою розпочати громадянський конфлікт.